9 december 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Kijk Via Een Livestream Feyenoord Fc Utrecht

Kijk via een livestream Feyenoord - FC Utrecht

Kijk via een livestream Feyenoord – FC Utrecht

Feyenoord – FC Utrecht kijk je via een eredivisie livestream

Om 16.45 uur is er weer een leuke eredivisie wedstrijd live te zien. Kijk nu hier via een livestream naar de wedstrijd tussen Feyenoord – FC Utrecht.

Feyenoord speelde afgelopen donderdagavond nog een loodzware wedstrijd in de Europa League tegen AS Roma. Na 120 minuten volgende er een reis terug naar Rotterdam waar zondag alweer FC Utrecht de volgende tegenstander is. FC Utrecht is fris en zal proberen om Feyenoord punten af te gaan snoepen in de Rotterdamse Kuip.

Hoe kan ik Feyenoord – FC Utrecht kijken via een livestream

Wil je deze wedstrijd gratis kijken via een livestream? Check dan nu gewoon livestream 1 of livestream 2 en dan kan je zeker weten wel een goed werkende livestream vinden waardoor je Feyenoord – FC Utrecht kunt kijken via een livestream.

Gratis Sport Kijken kan overigens niet garanderen dat de betreffende livestream linkjes ook werken omdat we zelf geen voetbal live uit zenden. Je kan ook via ESPN naar de wedstrijd kijken. Feyenoord – FC Uteecht  kan je ook zien via ESPN 3, maar dan dien je wel een abonnement te hebben op deze sportzender.

De historie tussen Feyenoord en FC Utrecht

Feyenoord en FC Utrecht hebben door de jaren heen vele malen tegen elkaar gespeeld in de Eredivisie, de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Hieronder vind je een overzicht van enkele hoogtepunten uit de geschiedenis van de wedstrijden tussen Feyenoord en FC Utrecht:

  • Op 1 mei 1982 speelden Feyenoord en FC Utrecht tegen elkaar in de finale van de KNVB Beker. Feyenoord won de wedstrijd met 3-1 en won zo voor de negende keer in de geschiedenis de KNVB Beker.
  • Op 21 december 1986 speelden Feyenoord en FC Utrecht tegen elkaar in een wedstrijd die bekend werd als “de slag van de Kromme Zandweg”. Er waren in totaal zes rode kaarten en elf gele kaarten. Feyenoord won de wedstrijd uiteindelijk met 1-0.
  • Op 22 april 2001 speelden Feyenoord en FC Utrecht tegen elkaar in de finale van de KNVB Beker. FC Utrecht won de wedstrijd met 4-1 en won zo voor de tweede keer in de geschiedenis de KNVB Beker.
  • Op 26 april 2015 speelden Feyenoord en FC Utrecht tegen elkaar in de finale van de KNVB Beker. Feyenoord won de wedstrijd met 2-1 dankzij doelpunten van Jens Toornstra en Michiel Kramer en won zo voor de elfde keer in de geschiedenis de KNVB Beker.
  • Op 12 mei 2019 speelden Feyenoord en FC Utrecht tegen elkaar in de laatste wedstrijd van het seizoen. Feyenoord won de wedstrijd met 3-0 en verzekerde zich zo van de derde plaats in de Eredivisie, waardoor het zich plaatste voor de voorronde van de Europa League.
  • Op 24 januari 2021 speelden Feyenoord en FC Utrecht tegen elkaar in de Eredivisie. Feyenoord won de wedstrijd met 1-2 dankzij doelpunten van Nicolai Jørgensen en Bryan Linssen.

In het kort kunnen we zeggen dat Feyenoord en FC Utrecht door de jaren heen een aantal memorabele wedstrijden hebben gespeeld. Beide clubs hebben elkaar in de loop der jaren regelmatig getroffen in belangrijke wedstrijden en hebben zo een rijke geschiedenis opgebouwd.

Lees het aller laatste sportnieuws via www.sportinnederland.com