6 februari 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Kijk vanavond hier gratis Italië - Engeland

Kijk vanavond hier gratis Italië - Engeland

Kijk vanavond hier gratis Italië – Engeland

Om 20.45 uur kijk je hier gratis Italië – Engeland

In de Nations League staat er een kraker van jewelste op het programma. Kijk vanavond hier gratis Italië – Engeland. Open de stream en kijk live.

Vorig jaar zomer speelden beide landen tegen elkaar in de finale van het Europees kampioenschap voetbal. De Italianen trokken toen aan het langste eind. In de Nations League treffen beide landen elkaar vanavond weer. Ga er maar voor zitten want hier kijk je nu live naar de wedstrijd.

De wedstrijd is live te zien via LIVE TV, Hesgoal en Stream 2 Watch.

Donderdag, 16.00 uur:
Kazachstan – Wit-Rusland

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

18.00 uur:
Letland – Moldavië

20.45 uur:
Slowakije – Azerbeidzjan
Polen – Nederland
Litouwen – Faeröer
Liechtenstein – Andorra
Turkije – Luxemburg
Kroatië – Denemarken
Frankrijk – Oostenrijk
België – Wales

Vrijdag, 18.00 uur:
Estland – Malta
Georgië – Noord-Macedonië

20.45 uur:
Duitsland – Hongarije (gratis sport kijken)
Finland – Roemenië
Bosnië & Herzegovina – Montenegro
Bulgarije – Gibraltar
Italië – Engeland

Zaterdag, 15.00 uur:
Armenië – Oekraïne

18.00 uur:
Noord-Ierland – Kosovo
Slovenië – Noorwegen

20.45 uur:
Spanje – Zwitserland
Schotland – Ierland
Israël – Albanië
Servië – Zweden
Cyprus – Griekenland
Tsjechië – Portugal

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.