21 september 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Hier kijk je nu via een gratis livestream Besiktas - Ajax

Hier kijk je nu via een gratis livestream Besiktas - Ajax

Hier kijk je nu via een gratis livestream Besiktas – Ajax

Livestream Besiktas – Ajax

Hier kijk je nu via een gratis livestream Besiktas – Ajax. De wedstrijd in het Vodafone Park in Istanbul begint om 18.45 uur. Kijk hier nu live!

Met vier overwinningen en een doelsaldo van 14 voor en 2 tegen is Ajax al zeker van overwintering in de Champions League. Vanavond kan een gelijkspel of overwinning voldoende zijn om als eerste in groep C te eindigen. Sporting Portugal en Borussia Dortmund zullen onderling moeten gaan uitmaken wie er samen met Ajax naar de laatste zestien van het miljoenenbal gaat.

Ajax mist Alvarez

Ajax trainer Erik ten Hag heeft 22 fitte spelers meegenomen naar Istanbul. Alleen verdedigende middenvelder Edson Alvarez ontbreekt in het keurkorps. Na verluidt zal ten Hag gewoon zijn beste spelers gaan opstellen. Niet alleen voor Ajax maar voor het Nederlandse voetbal is het goed als er flink veel punten worden gesprokkeld in Europa.

De wedstrijd Besiktas – Ajax is te zien via een livestream, maar ook op de televisie zal de wedstrijd worden uitgezonden. Als je een abonnement hebt op Ziggo Sport dan kan je de wedstrijd daar kijken. Maar ook op het open net is de wedstrijd te zien. RTL 7 zend namelijk de wedstrijd live uit. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur en de wedstrijd om 18.45 uur.

Besiktas - Ajax gratis voetbal livestream
Besiktas – Ajax gratis voetbal livestream

Sporting CP – Borussia Dortmund

Later vanavond staat er nog een interessant treffen tussen Sporting CP – Borussia Dortmund op het programma. Zowel Sporting als Dortmund kunnen nog overwinteren inde Champions League. Beide clubs hebben zes punten en de winnaar van vanavond kan dus hele goede zaken doen om samen met Ajax naar de laatste zestien te gaan.

Maar er staan nog een aantal flinke krakers op het programma vanavond. Manchester City – PSG en Atletico Madrid – AC Milan worden om 21.00 uur gespeeld. Genoeg vertier voor de voetballiefhebber vanavond. We wensen je ontzettend veel plezier toe met het kijken naar UEFA Champions League voetbal.

About Author

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.