Wielerkalender programma voorjaarsklassiekers (Foto Pixabay)

Voorjaarsklassiekers worden najaar klassiekers

Het wielerseizoen nadert het einde van het seizoen. Met een overvolle agenda beginnen we aan de voorjaarsklassiekers.

De kalender is overvol en daarom hebben we een overzicht gemaakt van de belangrijkste eendagskoersen nog dit seizoen.

30 september: Waalse Pijl
4 oktober: Luik-Bastenaken-Luik
7 oktober: Brabantse Pijl
10 oktober: Amstel Gold Race
11 oktober: Gent-Wevelgem
18 oktober: Ronde van Vlaanderen
25 oktober: Parijs-Roubaix

Live op televisie

De voorjaarsklassiekers worden natuurlijk ook allemaal weer live uitgezonden op de televisie. Eurosport, Sporza en de NOS zullen veel van deze wielerkoersen live gaan uitzenden. Toch word het wel zo nu en dan schuiven met de live uitzendingen. Want tijdens deze klassiekers gaat ook de Giro d’Italia en de Vuelta van start. De Ronde van Italië begint op zaterdag 3 oktober en de Vuelta op dinsdag 20 oktober. Een vol programma dus voor de renners en teams.

Ook via gratissportkijken.nl zijn de wielerkoersen live te zien. In ons menu vind je handige linkjes om geen koers te hoeven missen. Zodra er livestreams van de voorjaarsklassiekers en de Giro d’Italia en de Vuelta beschikbaar zijn dan zijn deze natuurlijk ook te vinden op onze website. Via Cyclingfans.comHesgoal TV en 365LIVE kun je altijd live naar wielrennen kijken.

Livestream gratis sport kijken
Livestream gratis sport kijken

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 1 =