Scheldeprijs 2021 livestream

Vandaag staat de Scheldeprijs op het programma. Een semi voorjaarsklassieker voor zowel mannen als vrouwen. Kijk de koers hier via een LIVE STREAM.

SCHELDEPRIJS watch live stream KLIK HIER

De Scheldeprijs is 194 kilometer lang en de start is om 12.45 in Terneuzen. De finish bij de mannen word verwacht rond de klok van 17.00 uur. Sporza en Eurosport 2 zijn allebei vanaf 15.00 uur present voor de live-uitzending. Wil j de koers online kijken dan klik je gewoon op bovenstaande link.

De dames starten om 11.10 al aan hun race. Vanaf 11.45 uur is hun koers live te zien via de Eurosportplayer, maar ook via de gratis wieler livesteam.

Meer gratis wieler streams

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vier =