Schaatsen kijken via de Gratis Sport Kijken live stream

Kijk nu hier gratis schaatsen via een live stream

Kijk nu hier via een livestream EK en WK schaatsen. Je kan nu hier online schaatsen kijken via de Gratis Sport Kijken live stream.

Gratis live stream klik hier
Gratis live stream klik hier

We krijgen echt een fantastisch seizoen want dit seizoen staan er weer Olympische Spelen op het programma. Maar voordat de Spelen in Beijing (China) gaan plaatsvinden krijgen we in Nederland en daar buiten nog ISU World Cups. En ook het WK Allround en WK Sprint staat in het winterseizoen 2021-2022 op de kalender.

Schaatsen op televisie en via een live stream

In Nederland word het schaatsen zoals we gewend zijn altijd live uitgezonden door de NOS. Zij hebben namelijk al jaren de rechten op het uitzenden van deze sport en ook de komende winter zijn  de bekende EK en WK’s weer via de publieke omroep te zien. Ook de ISU World Cup zenden zijn dit jaar weer live uit. Mochten bepaalde World Cups niet op televisie te zien zijn dan zijn ze ook online te zien via NOS.nl.

Ook via Gratis Sport Kijken kan je gratis naar het schaatsen kijken. Op onze website zullen we de goed werkende streams plaatsen zodat je ook online of onderweg niks hoeft te missen van de internationale toernooien. Het gaat een super winter worden met in februari als hoogtepunt de Olympische Spelen in Tokio.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin