Formule 1 kijken via de gratis livestream

Komend weekend is er weer formule 1. Het hele weekend kun je de Sakhir GP 2020 in Bahrein hier via de livestream kijken. De race is zondag om 18.10 uur.
De Sakhir GP Bahrein zal dit weekend iets later van start gaan. Vorige week bij de GP Bahrein was de start om 15.10 uur, maar nu een paar uur later. Ook de layout van het circuit is anders. Het middengedeelte is uit de race geschrapt dus op een paar kleine bochtjes na is het rechtuit en rechtaan racen op het International Circuit Bahrain.
Programma Grand Prix Sakhir

Vrijdag 4 december
14:30 uur: eerste vrije training
18:30 uur: tweede vrije training

Zaterdag 5 december
15:00 uur: derde vrije training
18:00 uur: kwalificatie

Zondag 6 december
18:10 uur: race

De Formule 1 van Bahrein (Sakhir) kun je komend weekend ook live kijken via de Formule 1 livestream en via Gratis Sport Kijken.

Livestreams
Vele websites zenden elk raceweekend Formule 1 gratis uit. Op onze F1 livestream pagina vind je ook handige linkjes maar ook via de website van Gratis Sport Kijken is een handig overzicht te vinden met directe race livestreams. Maar ook websites als HesgoalLIVE TV en 365LIVE zenden F1 live uit via een stream. Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams.
Meer F1 live streams

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + vijftien =