Kijk hier gratis Nederland – Argentinië via een live stream

Kijk nu hier via een gratis livestream naar de Olympische Spelen. Om 12.00 uur kijk je hier de hockey finale Nederland – Argentinië via de Olympische Spelen live stream.

Goud

Het Nederlandse team heeft tot dusverre een prima toernooi gespeeld. Alle wedstrijden werden gewonnen en in de halve finale rolde Nederland het sterke Groot-Brittannië nog even met 5-1 op. Vanmiddag om 12.00 uur is de gedroomde finale tegen Argentinië. Wie wint het goud bij de Olympische Spelen in Tokio?

Ook de Argentijnse dames speelden een prima toernooi tot dusverre. De Argentijnse dames wonnen hun wedstrijden wel met meer moeite. Vooral in de halve finale hadden de Argentijnse dames het erg lastig met het verrassend goed presterende India. De wedstrijd tegen Nederland hoeft niet goed te zijn, want voor beide landen telt nu nog maar één ding en dat is Olympisch goud.

Hockey live stream

De wedstrijd tussen Nederland – Argentinië zal vrijdagmiddag ook live te zien zijn via NPO1. Maar omdat er nog meer sporten zijn, kan het zijn dat de wedstrijd niet in zijn geheel live te zien is. Wil je geen minuut missen van de hockey finale Nederland – Argentinië dan kan je ook gebruik maken van een gratis live stream van Hesgoal of LIVE TV. In onderstaand overzicht ben je binnen één klik verzekerd van een gratis stream!

Wacht met het openen van live stream 1 een paar tellen. De stream opent zich automatisch!

KLIK HIER voor Nederland – Argentinië live stream 1

KLIK HIER voor Nederland – Argentinië live stream 2

KLIK HIER voor Nederland – Argentinië live stream 3

Gratis Sport kijken zend zelf geen hockey uit via een live stream. Via bovenstaande linkjes kan je via andere websites online naar het hockey kijken en ook naar de wedstrijd Nederland – Argentinië. We wensen je ontzettend veel plezier toe met het kijken naar deze Olympische hockey finale. Werkt de stream uitstekend? Deel hem dan ook even met je mede hockeyfans!

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 2 =