NK Wielrennen live kijken via een gratis live stream

Zaterdag en zondag is Drenthe het middelpunt van het NK Wielrennen op de weg. Kijk het NK Wielrennen in Wijster via een live stream van Gratis Sport Kijken.

Gratis live stream klik hier
Gratis live stream klik hier

NK Wielrennen live stream NOS KLIK HIER
NK Wielrennen live stream TV Gids

Zowel het NK op de weg bij de dames als bij de mannen zal het komende weekend live worden uitgezonden door de NOS op NPO 1. De koers van de vrouwen is zaterdag live te zien vanaf 12.00 uur op NPO 1. De koers van de mannen die op zondag op de kalender staat is vanaf 14.30 uur te zien op NPO 1.

Parcours

Parcours NK Wielrennen 2021
Parcours NK Wielrennen 2021

De vrouwen rijden 17 rondjes van 7,3 kilometer. Titelverdediger en wereldtopper Anna van der Breggen is opnieuw de topfavoriet. Ook Lucinda Brand en Annemiek van Vleuten behoren tot de kanshebbers.

De mannen rijden zondag 27 rondjes van 7,3 kilometer op het programma. Mathieu van der Poel won het NK vorig jaar en is nu weer topfavoriet.

Meer sport streams

Wil je dit weekend nog andere topsport kijken? Kijk dan ook naar het EK Voetbal, Formule 1 of MotoGP.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 12 =