NK Tijdrijden kijken via een gratis live stream (Foto Wikipedia)

NK Tijdrijden woensdag live via live stream Podium TV

Op woensdag 16 juni staat het NK Tijdrijden op het programma in het Drentse Emmen. Kijk hier via een gratis live stream online naar het NK Tijdrijden.

NK TIJDRIJDEN LIVESTREAM PODIUM TV KLIK HIER

Het Nationaal kampioenschap tijdrijden word woensdag vanaf 13.00 uur live uitgezonden via Podium TV. Heb je dit kanaal niet bij je abonnement inzitten dan heb je geluk want via bovenstaande link kan je van 13.00 tot 19.00 uur online via Podium TV live stream het kampioenschap van de vrouwen en de mannen online kijken.

NK TIJDRIJDEN LIVESTREAM PODIUM TV KLIK HIER

Normaliter zend de NOS het Nationaal Kampioenschap tijdrijden uit. Maar omdat de NOS het te druk heeft met het Europees Kampioenschap voetbal is er geen stream beschikbaar. Podium TV is er op ingesprongen en daardoor hoef je niks van het NK in Emmen te missen.

Wij wensen je als wielerliefhebber veel plezier toe met het kijken via sport livestreams naar het NK Tijdrijden in Emmen.

 

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − elf =