Kijk hier via een livestream Nederland – Duitsland

De wedstrijd Nederland – Duitsland kan je zaterdagmiddag vanaf 12.30 uur hier gratis kijken via een EK Hockey livestream. Check nu de gratis hockey livestreams.

Gratis live stream klik hier
Gratis live stream klik hier

Nederland – Duitsland livestream 1
Nederland  -Duitsland livestream 2
Nederland – Duitsland livestream 3

De wedstrijd tussen Nederland en Duitsland word gespeeld in het Wagener Stadion in Amstelveen. Beide teams speelden ook al in de groepsfase tegen elkaar en toen eindigde het duel in 2-2. Nederland won donderdagavond na shoot-outs van België en is met de steun in de rug van het thuispubliek de favoriet.

Livestream

De wedstrijd word vanmiddag ook live uitgezonden door de NOS op NPO1. De wedstrijd begint mede door het EK voetbal om 12.30 uur. Wil je de wedstrijd online kijken dan kan je bovenstaande linkjes gebruiken. De streams op deze pagina zijn van andere tops sites die de wedstrijd live uitzenden.

Natuurlijk kan je via Gratis Sport Kijken nog veel meer sport online kijken. Zo kan je ook via de gratis sportlivestreams tennis kijken en via de Formule 1 livestream naar alle races van Max Verstappen.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 11 =