Kijk hier gratis de EK Hockey finale Nederland – Duitsland

Kijk zondagmiddag om 12.30 uur hier via de EK Hockey livestream naar de finale bij de dames tussen Nederland en Duitsland. De stream is gratis.

Nederland – Duitsland livestream 1
Nederland  -Duitsland livestream 2
Nederland – Duitsland livestream 3

De EK finale word gespeeld in Amstelveen in het Wagener Stadion. Heel bijzonder is dat zowel de mannen als vrouwen finale tussen Nederland en Duitsland gaat. Maar zowel Nederland als Duitsland behoren al jaren tot de absolute wereldtop. Wie deze finale gaat winnen zullen we gaan zien. Kijk via de live stream nu gratis Nederland – Duitsland.

Livestream

De wedstrijd word vanmiddag ook live uitgezonden door de NOS op NPO1. De wedstrijd begint mede door het EK voetbal om 12.30 uur. Wil je de wedstrijd online kijken dan kan je bovenstaande linkjes gebruiken. De streams op deze pagina zijn van andere tops sites die de wedstrijd live uitzenden.

Natuurlijk kan je via Gratis Sport Kijken nog veel meer sport online kijken. Zo kan je ook via de gratis sportlivestreams tennis kijken en via de Formule 1 livestream naar alle races van Max Verstappen.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − dertien =