MotoGP Duitsland kijken via een gratis live stream (Foto Wikimedia Commons)

MotoGP van Oostenrijk live stream

Dit weekend is er weer MotoGP. Het hele weekend kan je ook online via Gratis Sport Kijken naar de MotoGP Oostenrijk kijken via een gratis live stream.

Gratis live stream klik hier
Gratis live stream klik hier

MotoGP Oostenrijk live stream 1
MotoGP Oostenrijk live stream 2
MotoGP Oostenrijk live stream 3

De MotoGP van Duitsland vind plaats op de Sachsenring. Een prachtig circuit waar in het verleden al schitterende races te zien waren. Ook dit weekend kan je gewoon simpel online kijken naar deze Grand Prix. De MotoGP van Duitsland op de Sachsenring begint al op vrijdagmorgen met de eerste vrije training.

Dag Sessie Nederlandse tijd
Vrijdag 1e vrije training 09.55u-10.40u
2e vrije training 14.10u-14.55u
Zaterdag 3e vrije training 09.55u-10.40u
4e vrije training 13.30u-14.00u
Q1 14.10u-14.25u
Q2 14.35u-14.50u
Zondag Warm-up 09.40u-10.00u
Race 14.00u

Moto GP Duitsland live stream

De MotoGP van Duitsland word zoals gebruikelijk dit weekend gewoon live uitgezonden door Eurosport. Mocht je nou geen abonnement hebben dan is het natuurlijk ook mogelijk om online naar de race te kijken. Bovenaan deze pagina vind je handige directe linkjes waardoor je met één klik op de muis live online kan kijken.

Gratis Sport Kijken zend zelf niks live uit. Op onze website vind je handige linkjes van andere websites die de MotoGP van Duitsland op de Sachsenring gewoon gratis uitzenden. Wil je dit weekend ander sport kijken? Dan kan je via onze website ook live via een gratis live stream naar Formule 1 en het EK Voetbal kijken.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − zeven =