Super Prestige Merksplas 2020 livestream

Zondagmiddag kun je via de Gratis Sport Kijken livestream kijken naar veldrijden. Kijk hier nu live de Super Prestige Merksplas 2020.

Programma en tv uitzending

Om 13.40 uur gaan de vrouwen van start en om 15.00 uur de mannen. Bij Telenet en Proximus is de koers in België te volgen, in Nederland kunnen we online terecht bij Eurosport (Eurosport Player). GCN zendt het ook uit, maar dat is net als de Eurosport Player niet gratis. Voor een samenvatting kun je om 17.15 uur terecht bij Sporza op één.

Tuinmeubelenonlinestore.nl - Dé tuinmeubelen winkel

Livestream

Via Cyclingfans.comHesgoal TV en 365LIVE kun je altijd live naar wielrennen en veldrijden kijken. Wellicht is hier ook de Super Prestige Merksplas 2020 live te zien.

Merksplas 2020 veldrijden livestream
Merksplas 2020 veldrijden livestream

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vijf =