Kijk hier gratis naar de Scheldeprijs van 2020

Woensdag staat de Scheldeprijs op het programma. De wielerkoers is ook via de livestream live te volgen. Vind hier de Scheldeprijs 2020 livestream.

Scheldeprijs livestream 1
Scheldeprijs livestream 2
Scheldeprijs livestream 3

Wegens het coronavirus is er een lokaal parcours in Schoten opgesteld waar de renners 10 rondjes rijden met een lengte van in totaal 174 kilometer. Mede daardoor kan de Scheldeprijs van 2020 gewoon gaan doorgaan. Het parcours is vlak dus de sprinters zullen na alle waarschijnlijkheid gaan strijden om de titel.

De kanshebbers? Wij denken dat Caleb Ewan Cees Bol, Sam Bennett, Jasper Philipsen, Pascal Ackermann, Mads Pedersen, Tim Merlier, Bryan Coquard, Nacer Bouhanni, Luka Mezgec en Alexander Kristoff de grootste kanshebbers zijn om de Scheldeprijs op hun naam te gaan schrijven.

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − zes =