Nederland – Noorwegen livestream EK handbal

Om 20.30 uur komen de Nederlandse handbalsters weer in actie op het EK. De wedstrijd Nederland – Noorwegen kijk je via de gratis livestream vanavond.

Dankzij een 28-24 overwinning op Hongarije plaatste Nederland zich voor de tweede ronde. Hierin zijn de Noorse dames, Duitsland en Roemenië de komende week de tegenstander. Nederland heeft dus nog alle kans op het bereiken van de halve finale van dit EK in Denemarken.

Het EK van 2020 zal dit jaar plaatsvinden in Denemarken. Nederland wat vorig jaar in Japan de wereldtitel veroverde hoort bij de topfavorieten voor de Europese titel. Wil je weten hoe het programma er uit ziet voor het EK Handbal van 2020 in Denemarken KLIK DAN HIER. Hier vind je alle tijden van alle wedstrijden die gespeeld worden tijdens dit EK.

Livestream

De wedstrijd Nederland – Noorwegen kun je vanavond vanaf 20.30 uur kijken via livestream 1, livestream 2 en livestream 3. De wedstrijden worden niet alleen op de televisie (Ziggo Sport) maar ook online uitgezonden door diverse websites. Zodra de livestreams bekend zijn vind je die hier op deze pagina en kijk je hier live en gratis naar het EK handbal in Denemarken.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 18 =