Players Championship Finals livestream

In de kwartfinale van de Players Championship Finals speelt Michael van Gerwen vanmiddag tegen Dirk van Duijvenbode. Kijk de partij hier via de livestream.
Kijk nu live naar de wedstrijd Michael van Gerwen – Dirk van Duijvenbode via livestream 1 of livestream 2.

De wedstrijd tussen Van Gerwen en van Duijvenbode is de laatste partij van de middag. Na verwachting spelen beide landgenoten rond 16.30 uur tegen elkaar. De livestream naar dit duel is rond dat tijdstip ook te vinden op deze pagina van Gratis Sport Kijken.
Programma kwartfinale:

Damon Heta – Mervyn King 8-10
Peter Wright – Michael Smith 10-6
Gerwyn Price – Joe Cullen 10-9
Michael van Gerwen – Dirk van Duijvenbode

Livestreams

Via Hesgoal365live en LIVE TV hebben een grootschalig aanbod van livestreams. Hier kun je bijna alle sporten wel live zien. Voetbal, tennis, handbal, hockey, darts, wielrennen, formule 1, motorsport, zwemmen en nog veel meer om op te noemen. Neem gerust een kijkje bij de streams en je zult zien dat je online zoveel topsport online kunt kijken zonder dat je daar een abonnement voor hoeft te hebben.

Natuurlijk hebben we nu nog lang niet alle sportstreams gehad. Wat dacht je van Streamhunter en Sportstreamings. Ook twee websites waar je topsport van de bovenste plank kunt kijken. Champions League, Europa League, Olympische Spelen en het EK en WK voetbal. Maar ook de Tour de France, De Giro d’Italia of de Vuelta. Het aanbod is groot en natuurlijk bij gratissportkijken.nl allemaal gratis te zien.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 2 =