Loting WK Darts 2021 via YouTube en Facebook

Donderdagochtend om 10.30 uur gaat er in Londen geloot worden voor de eerste ronde van het PDC William Hill WK Darts van 2021. Via de livestream kijk je de loting live.
De loting van het WK Darts 2021 kun je donderdag kijken via deze pagina. KLIK HIER om de handige livestream van de loting van het toernooi hier te openen.

1.000 fans welkom
Bij het PDC WK Darts zal er publiek aanwezig zijn. In totaal mogen er 1.000 fans Alexandra Palace in. Wel dienen de fans een mondkapje te dragen, mag er niet gezongen worden en mogen de supporters niet gekleed naar binnen. Verder dienen fans 1.5 afstand van elkaar te houden en mogen alleen gezinsleden bij elkaar zitten.

Meer gratis sport kijken? Check dan deze livestream pagina op onze website!

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − vier =