Livestream Formule 1 GP Emilia Romagna (Foto Flickr)

Grand Prix Emilia Romagna livestream

Op zaterdag 30 oktober en zondag 1 november kun je via onze website gratis kijken naar de Formule 1 GP Emilia Romagna. De Formule 1 livestream is gratis.

De GP Emilia Romagna vind plaats op het Autodromo Enzo E Dino Ferrari circuit in Imola. De Formule 1 is niet onbekend met het circuit in San Marino waar in 2006 de laatste race gereden werd. Michael Schumacher ging toen met de overwinning aan de haal.  In 1994 kwamen de Braziliaan Ayrton Senna en de Oostenrijker Roland Ratzenberger om het leven na een verschrikkelijke crash.

Autodromo Enzo e Dino Ferrari Imola
Autodromo Enzo e Dino Ferrari Imola

Omdat wegens het coronavirus het nog een hele verplaatsing is van Portimao (Grand Prix van Portugal) naar Imola begint het Formule 1 weekend pas zaterdag. Van 10.00 tot 11.30 is er slechts 1 vrije training waarna de kwalificatie s’middags zal zijn om 14.00 uur. De race op zondag zal om 13.10 uur van start gaan.

De Formule 1 Grand Prix van Emilia Romagna is komend weekend te zien via kanaal 1, kanaal 2 en kanaal 3.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − 2 =