Druijvencross Overijse livestream

Het is zondag dus er is weer cyclocross. Vanmiddag kijk je via de gratis veldrijden livestream naar de wereldbeker Druivencross in Overijse.

Een heerlijke wedstrijd zal het gaan worden want een week voor de start van het wereldkampioenschap veldrijden in Oostende is het voor de veldrijders de laatste kans om zich te gaan testen.

Wat zal het een strijd gaan worden tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Maar ook de strijd bij de dames met Ceylin del Carmen Alvarado, Denise Betsema en Lucinda Brand zal groot zijn.

Waar kijk je vanmiddag de wedstrijd? Gewoon via livestream 1 en livestream 2 dan mis je niks van deze cyclocross world cup in Overijse

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × twee =