LIVE STREAM Tour the Basque 2021

Live wielrennen online kijken

LIVE STREAM Tour of the Basque 2021. Kijk van maandag 5 april tot en met zaterdag 10 april hier gratis via de livestream naar de Ronde van het Baskenland 2021.

LIVE STREAM watch live KLIK HIER 

In de Ronde van het Baskenland krijgen we weer de strijd tussen de Slovenen Primoz Roglic en Tadej Pogacar. Interessant is wie dit keer de slag gaat winnen. De Tour of the Basque word ook elke dag uitgezonden via Eurosport. Mocht je nou niet de beschikking hebben over deze zender dan kan je ook via bovenstaande link gratis naar de ronde kijken. Meestal zijn de live streams vanaf een uur of 15.00 beschikbaar.

Meer livestreams

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

 

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =