Gratis via een live stream naar de Tour de France kijken

Vandaag begint in het Franse Brest de Tour de France van 2021. Via een gratis wieler live stream kan je hier online naar de eerste etappe kijken.

Gratis live stream klik hier
Gratis live stream klik hier

De Tour de France begint in 2021 in Brest. De eerste etappe is direct een hele lastige want zo her en der is het stevig bikkelen op een paar kleine klimmetjes. In de slotkilometers doemt een soort van Cauberg op en dat is nou net een klimmetje waar renners als Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Julian Alaphilippe wel eens hun slag zouden kunnen slagen in de strijd om de eerste gele trui.

Eerste etappe Tour de France
Eerste etappe Tour de France

De renners worden zaterdagmiddag om 12.30 uur weggeschoten uit Brest. Een zware etappe is het niet, maar het gaat wel de hele dag op en af. De verwachting is dat een klein kopgroepje de vrijheid krijgt om in de aanval te gaan en te gaan strijden om de eerste punten voor de bolletjestrui. Er zijn met zes klimmetjes punten genoeg te verdienen. De kanshebbers voor de de ritzege en de gele trui zullen vermoedelijk tot aan de voet van het slotklimmetje de benen rustig houden en daar proberen hun slag te slaan.

Slotklim eerste etappe Tour de France
Slotklim eerste etappe Tour de France

Live stream Tour de France

De Tour de France zal de komende weken ook live worden uitgezonden op de televisie. Zo kan je in Nederland en België de Tour van 2021 kijken via de NOS op NPO 1, Sporza en Eurosport. Ook zijn er voldoende livestreams op het internet te vinden waardoor je eigenlijk niks van het wielrennen hoeft te missen.

Gratis Sport Kijken zend de Tour de France zelf niet uit via gratis sport livestreams. Op onze website vind je alleen handige linkjes naar andere websites die de Ronde van Frankrijk gratis uitzenden. Zo kan je onder meer via Hesgoal en Live TV naar de Tour de France kijken. Maar ook via de NOS, Sporza en de Eurosportplayer hoef je geen enkele etappe te missen.

Er is ook een livestream van de Tour de France 2021 beschikbaar bij het Global Cycling Network (GCN). Via hun bondgenootschap met Eurosport beschikt ook GCN over de uitzendrechten om elke etappe van de Tour 2021 (en principe ook de edities van 2022 en 2023) via een livestream integraal uit te zenden. Hoe laat begint de stream van GCN (Global Cycling Network)? De stream van GCN begint dagelijks tegelijkertijd met die van Eurosport.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 7 =