Kijk hier nu live naar de Amstel Gold Race

Vanaf 08.25 uur kun je online via de livestream al kijken naar de Amstel Gold Race van 2021. De streams van de voorjaarsklassieker staan hier voor je online.

Live op tv en livestream

De koers voor de dames begint zondagmorgen al om 08.25 uur en is live te zien via NOS.nl. KLIK HIER om nu live naar de Amstel Gold Race voor vrouwen te kijken. Vanaf 11.05 uur is de AGR voor de vrouwen ook live te zien via Eurosport.

De koers voor de mannen is zondagmiddag vanaf 13.00 uur live te zien via NOS (NPO1), Sporza en via Eurosport. Je hoeft de Amstel Gold Race dus helemaal niet te missen vandaag. Wil je online kijken check dan een van onderstaande livestreams.

Wielrennen kijken via een livestream

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 16 =