FC Groningen – FC Twente kijken via de livestream

Vanmiddag kijk je hier via de livestream naar FC Groningen – FC Twente. Deze eredivisie subtopper begint zondagmiddag om 14.30 uur. Kijk hier nu live!

De wedstrijd is ook live te kijken via voetbal livestream 1 en voetbal livestream 2.

De inzet tussen FC Groningen en FC Twente is vanmiddag de zesde plaats. De Groningers hebben deze nu met 30 punten uit 16 duels in handen. FC Twente heeft drie punten minder dan de Noorderlingen en zullen proberen jacht te gaan maken op deze zesde plaats.

FC Groningen kan bij een overwinning helemaal goede zaken doen want dan sluit het aan bij de top 5. Het zal hoe dan ook een interessante ontmoeting gaan worden.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + zeven =