Jong Ajax - Excelsior livestream

Kijk hier gratis via de livestream naar Jong Ajax – Excelsior

Vanavond vanaf 18.45 uur is de wedstrijd Jong Ajax – Excelsior gratis via de livestream te zien.

Voetbal livestream

De wedstrijd Jong Ajax – Excelsior is live te zien via de voetbal livestream pagina van Sport in Nederland. Daar vind je meer dan 20 zeer goed werkende livestreams waar de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd live en gratis word uitgezonden.

Jong Ajax wat een aantal jaren geleden nog kampioen werd in de Eerste Divisie heeft dit seizoen een zeer magere start. In de eerste vier wedstrijden won de ploeg maar slechts één keer en daarmee zijn de Amsterdamse voetbal talenten terug te vinden op een 18e plaats.

Excelsior zorgt tot nu toe in elke wedstrijd voor een doelpunten spektakel. De Rotterdammers staan met 2 overwinningen en 2 nederlagen in de middenmoot. De ploeg wist al 14 keer te scoren, maar kreeg ook al tien tegentreffers om de oren. Ómarsson is de topscoorder. De 25-jarige IJslander wist al 7 keer te scoren.

Livestream gratis sport kijken
Livestream gratis sport kijken

Livestreams

Online sport kijken via livestreams kan de nodige problemen met zich meebrengen. De diensten zijn vaak illegaal en de kans dat je een virus in je telefoon, tablet of laptop krijgt is altijd aanwezig. Op onze website delen we linkjes van andere websites die jou favoriete sport online live uitzend. Wij kunnen geen garantie afgeven dat dit zonder problemen of gevolgen kan zijn. U bent dus ten alle tijde zelf verantwoordelijk mocht u tegen een virus oplopen. Wij zijn daar als website niet aansprakelijk voor.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − 5 =