Hier kijk je nu via een gratis livestream Besiktas - Ajax

Livestream Besiktas – Ajax

Hier kijk je nu via een gratis livestream Besiktas – Ajax. De wedstrijd in het Vodafone Park in Istanbul begint om 18.45 uur. Kijk hier nu live!

Met vier overwinningen en een doelsaldo van 14 voor en 2 tegen is Ajax al zeker van overwintering in de Champions League. Vanavond kan een gelijkspel of overwinning voldoende zijn om als eerste in groep C te eindigen. Sporting Portugal en Borussia Dortmund zullen onderling moeten gaan uitmaken wie er samen met Ajax naar de laatste zestien van het miljoenenbal gaat.

Ajax mist Alvarez

Ajax trainer Erik ten Hag heeft 22 fitte spelers meegenomen naar Istanbul. Alleen verdedigende middenvelder Edson Alvarez ontbreekt in het keurkorps. Na verluidt zal ten Hag gewoon zijn beste spelers gaan opstellen. Niet alleen voor Ajax maar voor het Nederlandse voetbal is het goed als er flink veel punten worden gesprokkeld in Europa.

De wedstrijd Besiktas – Ajax is te zien via een livestream, maar ook op de televisie zal de wedstrijd worden uitgezonden. Als je een abonnement hebt op Ziggo Sport dan kan je de wedstrijd daar kijken. Maar ook op het open net is de wedstrijd te zien. RTL 7 zend namelijk de wedstrijd live uit. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur en de wedstrijd om 18.45 uur.

Besiktas - Ajax gratis voetbal livestream
Besiktas – Ajax gratis voetbal livestream

Sporting CP – Borussia Dortmund

Later vanavond staat er nog een interessant treffen tussen Sporting CP – Borussia Dortmund op het programma. Zowel Sporting als Dortmund kunnen nog overwinteren inde Champions League. Beide clubs hebben zes punten en de winnaar van vanavond kan dus hele goede zaken doen om samen met Ajax naar de laatste zestien te gaan.

Maar er staan nog een aantal flinke krakers op het programma vanavond. Manchester City – PSG en Atletico Madrid – AC Milan worden om 21.00 uur gespeeld. Genoeg vertier voor de voetballiefhebber vanavond. We wensen je ontzettend veel plezier toe met het kijken naar UEFA Champions League voetbal.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin