Gratis livestream Montenegro - Turkije

Montenegro – Turkije livestream

Het word vanavond een spannende voetbal avond voor Nederland, Noorwegen en Turkije. Kijk hier via een gratis livestream Montenegro – Turkije.

Spannende voetbal avond

Als Turkije vanavond de uitwedstrijd wint tegen Montenegro dan is het sowieso verzekerd van de play-off. Want bij ieder resultaat tussen Nederland en Noorwegen hebben de Turken of de eerste plaats of een play-off ticket te pakken. De Turken dienen dan wel zelf te winnen. Zelfs een gelijkspel zou kunnen volstaan als ook Nederland en Noorwegen de punten delen.

Op dit moment heeft Nederland de beste papieren in handen omdat het bovenaan staan met 20 punten uit negen wedstrijden. De Turken en de Noren volgen met 18 punten uit negen wedstrijden. Het belooft vanavond dus een ontzettend spannende voetbal avond te gaan worden.

Montenegro – Turkije livestream

Hoe dan ook word het een hele interessante avond met de nodige spanning. Want op deze slotavond kan er echt een hoop gebeuren. Daarom kan je ook hier via deze livestream kijken naar Montenegro – Turkije. De wedstrijd word ook live uitgezonden door Ziggo Sport, maar dan dien je wel een abonnement te hebben op dit kanaal.

De wedstrijd van tussen Nederland en Noorwegen is vanavond ook via deze livestream te zien van Actueel Sportnieuws. Hier vind je een directe link om naar de match te kijken. Ook word de wedstrijd live uitgezonden op de televisie, maar dan wel via NPO 3. De voorbeschouwing vanuit Rotterdam begint om 20.00 uur.

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin