Gratis live stream Ronde van Polen 2021 (Foto Needpix)

Ronde van Polen kijken via een gratis live stream

Van maandag 9 augustus tot en met zondag 15 augustus kan je ook online via een gratis live stream naar de Ronde van Polen van 2021 kijken.

De gratis streams zijn vanaf 13.00 uur beschikbaar via onderstaande linkjes!

Ronde van Polen live stream 1

Ronde van Polen live stream 2

Ronde van Polen live stream 3

Een jaar geleden vond in de Ronde van Polen een enorme crash plaats waar Fabio Jakobsen zwaar gewond bij raakte.

In de editie van 2021 hopen we absoluut niet op zware valpartijen maar een mooie week wielrennen.

De Ronde van Polen kan je de hele week hier gratis online kijken via een aantal live streams die je hier bovenaan de pagina kunt vinden.

TV en live stream Ronde van Polen

De Ronde van Polen van 2021 is iedere dag rechtstreeks te zien via Pickx Sports, de nieuwe exclusieve zender van Proximus.

Mocht je nou helemaal niet de beschikking hebben over dit kanaal dan is er natuurlijk altijd nog een optie om het wielrennen online te gaan kijken via een gratis live stream.

Websites als Hesgoal, LIVE TV en 365LIVE zenden vaak online sport uit waaronder ook het wielrennen.

Gratis Sport Kijken zal de Ronde van Polen zelf niet live uitzenden deze week. Wel zoeken we alle werkende online linkjes voor je op zodat je binnen één of twee muisklikken gratis online wielrennen kunt kijken.

De streams kan je vinden via de linkjes die bovenaan op deze pagina vermeld staan.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin