Gratis live stream Ajax - PSV Johan Cruijff Schaal

Ajax – PSV kijken via een gratis live stream

Zaterdagavond kijk je hier via een livestream naar de Johan Cruijff Schaal. Kijk nu hier via een gratis live stream Ajax – PSV. De streams staan nu voor je klaar! De Johan Cruijff Schaal staat echter ook in het teken van afscheid: zowel scheidsrechter Björn Kuipers (48) als commentator Evert ten Napel (77) zwaait af.

De streams zijn zo rond 19.45 uur beschikbaar via onderstaande linkjes!

Ajax – PSV kijken via live stream 1

Ajax – PSV live stream 2

Ajax – PSV nu online via live stream 3

Ajax – PSV live stream 4

Kijk hier Ajax – PSV via live stream 5

De wedstrijd is vanaf 20.00 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van FOX. Mocht je nou geen abonnement hebben op dit kanaal dan kan je ook via een gratis live stream naar de wedstrijd Ajax – PSV kijken. De streams van de wedstrijd kan je hier beneden aan de pagina vinden. En alle streams zijn 100% gratis!

Ajax – PSV

Ajax trainer Erik ten Hag kan zaterdagavond in de Johan Cruijff Arena niet beschikken over doelman Maarten Stekelenburg en verdediger Perr Schuurs. Beide spelers zijn niet helemaal fit en worden gespaard voor de start van de competitie volgende week tegen NEC. Voor de rest kan Ajax beschikken over alle spelers. Ook Nico Tagliafico en Edson Alvarez zijn inzetbaar.

Bij PSV is het vertrouwen de afgelopen weken flink gegroeid. De Eindhovenaren wonnen in de voorronde van de UEFA Champions League met ruime cijfers van Galatasaray, en afgelopen woensdag werd het Deense FC Midtjylland vakkundig met 3-0 opzij gezet in Eindhoven. PSV lijkt net als Ajax klaar voor het seizoen en dus kan het wel eens een hele interessante ontmoeting gaan worden tussen Ajax en PSV. Wie wint de Johan Cruijff Schaal? word het Ajax of gaat PSV met de schaal aan de haal in Amsterdam?

Gratis Ajax – PSV live stream

De wedstrijd Ajax – PSV kan je zaterdagavond hier om 20.00 uur kijken via een gratis live stream. De streams worden niet door onze website aangeboden, maar we bieden wel directe linkjes aan van andere sites die gratis de wedstrijd live uitzenden. Via onderstaande linkjes kan je binnen een of twee klikken gratis naar de wedstrijd Ajax – PSV kijken in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

De  bovenstaande streams zijn gratis. Klik op de link, wacht een 1 of 2 tellen en de player zal vanzelf gaan starten. Veel kijkplezier vanavond!

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − drie =