Gratis Formule 1 GP Turkije kijken via een livestream

Formule 1 Grand Prix Turkije kijk je hier via een livestream

Gratis Formule 1 GP Turkije kijken via een livestream. Dat kan via Gratis Sport Kijken als je hier de juiste directe linkjes gebruikt.

Vanmiddag krijgen we op circuit Istanbul Park weer een interessante strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Verstappen start op P2 en Hamilton moet het met een gridstraf (nieuwe motor) doen vanaf P11. De Brit heeft in het WK-klassement twee punten voorsprong op de Nederlander. Kan Verstappen vanmiddag de leiding overnemen?

GP Turkije op tv en via een livestream

Formule 1 Grand Prix Turkije Istanbul Park livestream
Formule 1 Grand Prix Turkije Istanbul Park livestream

De race zal vanmiddag zoals gebruikelijk weer live te zien zijn via sportzender Ziggo Sport. De voorbeschouwing vanuit de studio met Rob Kamphues en Robert Doornbos zal om 12.45 uur beginnen en de race om 14.00 uur. Na verwachting zal de race droog verlopen, maar er zijn weerdeskundigen die een bui niet uitsluiten.

Heb je geen abonnement op Ziggo Sport dan kan je het ook vanmiddag proberen via deze livestream van Hesgoal. Ook via deze livestream van LIVE TV zal het weer mogelijk zijn om naar de race te kijken. Gratis Sport Kijken zend de race zelf niet live uit, maar ook via deze sportstream24 pagina kan je wel handige directe linkjes kunnen vinden om ook live Formule 1 te kunnen kijken.

Voetbal kijken?

Wil je ook eens online voetbal kijken? Dat is mogelijk via deze streams: Live Soccer TVEleven SportsStream FootballSky SportsFirst RowsportsStream to WatchESPN WatchDaznFubo TVSportrar TVHesgoal en LIVE TV.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin