Grand Prix Qatar gratis livestream

Formule 1 livestream

Grand Prix Qatar gratis livestream. Kijk dit weekend online Formule 1. Vind nu hier een stream en kijk online gratis naar de Formule 1.

Met nog maar drie races te gaan is het ongekend spannend in de strijd om het wereldkampioenschap der Formule 1. Tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton zit maar 14 punten verschil. Het lijkt er dus ook op dat op 12 december bij de Grand Prix van Abu Dhabi alles beslist zal gaan worden. Dit weekend belooft het opnieuw enorm spannend te gaan worden op een voor Formule 1 coureurs onbekend circuit.

Het Losail International Circuit kennen we namelijk alleen maar van de Moto GP. Dit weekend mogen de coureurs in de Formule 1 de baan op. Het circuit nabij Doha ligt in de woestijn dus is er kans bij een beetje wind op zandverstuiving. Omdat het voor alle coureurs een nieuwe baan is zal het zeker wennen worden om de juiste lijnen te vinden. Ook dit kan wel eens bepalend zijn wie er dit weekend met de punten aan de haal zal gaan.

Livestream Formule 1 Grand Prix Qatar

Vind nu hier tips om dit weekend live naar de Formule 1 te kijken. Ook is het mogelijk om via deze pagina naar de vrije trainingen, kwalificatie en naar de race te kijken. Gratis Sport Kijken zend zelf niks live uit, maar via onze website delen we wel directe en handige linkjes zodat u zonder al te veel zoeken naar Formule 1 kunt kijken.

Natuurlijk is de Formule 1 ook gewoon weer live te zien op de televisie. De race in Qatar word namelijk uitgezonden door Ziggo Sport. Wel dien je op deze zender een abonnement te hebben om live te kunnen kijken. Mocht je nou geen abonnement hebben dan kan je het ook proberen via de twee bovenstaande linkjes. Hier vind je echt wel mogelijkheden om alles gratis te kijken.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin