Formule 1 wintertest Bahrein gratis streams

Volg zondagmiddag vanaf 13.00 uur hier live en gratis de wintertest in Bahrein via de Formule 1 livestream. De streams vind je op deze pagina.

De wintertest in Bahrein vind plaats van 12 tot en met 14 maart. Het is voor de teams het weekend om data te vergaren om op 28 april bij de Grand Prix van Bahrein sterk aan de start te verschijnen. Afgelopen vrijdag kwam Max Verstappen tot 138 ronden over de hele dag. Ook reed de Limburger van Red Bull Racing de snelste tijd.

Zondagmiddag

Zaterdag reed teamgenoot Sergio Perez de gehele dag in de RB16B. Perez zal ook zondagmorgen van 08.00 tot 12.00 achter het stuur kruipen. In de middagsessie van 13.00 tot 17.00 uur is het de beurt aan Verstappen. Formule 1 livestreams vind je ook via ons menu op Gratis Sport Kijken.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =