Formule 1 Grand Prix Frankrijk live stream vrije training (Foto Wikimedia Commons)

Grand Prix van Frankrijk kijken via een gratis F1 live stream

Kijk dit weekend via de website van Gratis Sport Kijken met een live stream naar de vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk die plaats vind op Circuit Paul Ricard.

Grand Prix van Frankrijk live stream 1
Grand Prix van Frankrijk live stream 2

Grand Prix van Frankrijk live stream 3

Vrijdagmorgen om 11.30 uur gaan de Formule 1 bolides voor de eerste keer de baan op om het Franse circuit te verkennen. Alle Formule 1 vrije trainingen voor de Grand Prix van Frankrijk kan je dit weekend kijken via bovenstaande gratis Formule 1 livestreams.

Programma

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training Vrijdag 18 juni 11:30 – 12:30 uur
Tweede vrije training Vrijdag 18 juni 15:00 – 16:00 uur
Derde vrije training Zaterdag 19 juni 12:00 – 13:00 uur
Kwalificatie Zaterdag 19 juni 15:00 – 16:00 uur
Race Zondag 20 juni 15:00 uur

Grand Prix van Frankrijk live stream

De drie vrije trainingen voor de Grand Prix van Frankrijk op Circuit Paul Ricard zijn ook live te zien via sportzender Ziggo Sport. Mocht je geen abonnement hebben dan is het natuurlijk ook mogelijk om via Formule 1 livestreams of andere Gratis Sport livestreams naar de vrije training te kijken.

Gratis Sport Kijken zend zelf de beelden niet live uit, maar via onze website kan je via een klik op de bovenstaande linkjes gewoon online gratis naar Formule 1 kijken. Deel het ook met je vrienden die geen abonnement hebben om Formule 1 te kijken en kijk gewoon de French GP gratis via een live stream

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + twaalf =