Kijk nu online gratis Formule 1

Kijk dit weekend gratis Formule 1 online via deze LIVE STREAM. Kijk live en gratis naar de training, kwalificatie en de Emilia Romagna race via de livestream.

In Bahrein zagen we drie week geleden een fantastische eerste Formule 1 Grand Prix van het seizoen waarin Lewis Hamilton en Max Verstappen letterlijk om de overwinning vechten. Ook op het circuit in Imola is het de verwachting dat het weer een grote strijd gaat worden tussen het Formule 1 team van Mercedes en Red Bull Racing.

Live op televisie

In Nederland kijk je het hele weekend live en gratis Formule 1 als je een abonnement hebt op Ziggo Sport. Alle vrije trainingen, kwalificatie en als hoogtepunt de race zijn te zien op kanaal 14. Vele duizenden mensen hebben zich de afgelopen weken extra geabonneerd om de Formule 1 strijd tussen Hamilton en Verstappen dit seizoen op de voet te volgen. Wij zouden zeggen neem ook een abonnement want het gaat in 2021 echt ergens om.

Heb je geen abonnement dan is er nog een uitweg om online via een gratis Formule 1 livestream naar de races te kijken. Veel websites zenden het namelijk live en gratis uit. Wij zenden net als onze collega’s van Sport in Nederland en Actueel Sportnieuws Formule 1 zelf niet live uit. We zoeken de goed werkende gratis livestream linkjes namelijk op en plaatsen die op onze websites. Daardoor kijk je ook gewoon online gratis.

Formule 1 Tv-uitzending Nederland

Vrijdag 16 april
11.00 uur: vrije training 1
14.30 uur: vrije training 2
22.30 uur: Formule 1 café

Zaterdag 17 april
11.00 uur: vrije training 3
13.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
14.00 uur: kwalificatie

Zondag 18 april
13.45 uur: voorbeschouwing race
15.00 uur: race

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + zes =