Livestream Feyenoord – Fortuna Sittard

De eredivisie wedstrijd Feyenoord – Fortuna Sittard kijk je vanmiddag om 12.15 uur hier helemaal gratis via een Eredivisie LIVE STREAM.

Gratis live stream klik hier
Gratis live stream klik hier

De wedstrijd zal zondagmiddag ook live uitgezonden worden door sportzender ESPN. Heb je geen abonnement dan kan je voor de volle 100% altijd live en gratis kijken via DEZE LIVESTREAM. Op deze pagina vind je handige linkjes met rechtstreekse voetbal LIVE STREAMS die door andere websites gratis worden uitgezonden.

Feyenoord zal zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard moeten winnen om de vijfde plaats weer wat vaster in handen te krijgen. FC Groningen zit met twee punten achterstand de ploeg van trainer Dick Advocaat op de hielen. Toch is het gat naar de vierde plaats ook wel weer groot want Vitesse is de nummer vier met 55 punten terwijl Feyenoord er 48 heeft.

Fortuna Sittard zal ook volgend seizoen actief zijn in de eredivisie. De Limburgers die het seizoen stroef begonnen zijn onder leiding van Sjors Ultee naar de elfde plaats geklommen met 34 punten. Wellicht kunnen de Limburgers ook zomaar Feyenoord zondagmiddag verassen door punten mee te nemen uit de Rotterdamse Kuip.

We wensen je veel plezier toe met het kijken via de gratis livestream naar Feyenoord – Fortuna Sittard.

 

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =