Formule 1 GP van Spanje gratis kijken

Van 7 tot en met 9 mei kijk je het hele weekend live en gratis F1 via een livestream. Kijk hier via een stream gratis naar de Grand Prix van Spanje.

Verstappen vs Hamilton

De F1 Grand Prix van Spanje begint vrijdag met twee vrije trainingen. De kwalificatie en de race zijn zaterdag en zondag om 15.00 uur. Kan Max Verstappen het dit weekend Lewis Hamilton weer lastig gaan maken? In Portimao vorige week trok Hamilton in zijn Mercedes aan het langste eind. Verstappen zal alle ijzers uit het vuur gaan halen om dit weekend weer aan de leiding te komen in het Formule 1 WK klassement. Kijk het hele weekend live online via deze Formule 1 livestreams van Gratis Sport Kijken.

Livestream Grand Prix van Spanje 2021 (Foto Wikipedia)
Livestream Grand Prix van Spanje 2021 (Foto Wikipedia)

Programma GP van Spanje 2021

Vrijdag 7 mei
11:30 – 12:30 1e vrije training
15:00 – 16:00 2e vrije training

Zaterdag 8 mei
12:00 – 13:00 3e vrije training
15:00 – 16:00 kwalificatie

Zondag 9 mei
15:00 race

Formule 1 Livestream

Alle Formule 1 races worden live uitgezonden door de sportzender Ziggo Sport. Mocht je geen abonnement hebben dan is het mogelijk om alle vrije trainingen, kwalificaties en de race op zondag te kijken via Sport in Nederland. Maar ook via Hesgoal en LIVE TV kun je live en gratis Formule 1 kijken. Ook kan je via een VPN verbinding zoals via Surfshark kun je gratis autosport kijken. Formula one livestream vind je ook via TotalSportek en Viprow.

De volgende livestreams zijn gratis te bekijken. Je krijgt vaak Sky Sports, Ziggo of Channel 4 te zien. De kwaliteit schommelt tussen 480p en 720p. Als gratis alternatief is dat prima te pruimen!

Je kunt natuurlijk ook onderuitgezakt vanaf de bank inschakelen. Op Onderstaande zenders kun je de GP races live via een livestream volgen, maar die zijn in veel gevallen onderdeel van een (duurder) abonnement:

  • Ziggo Sport (Nederland)
  • RTL+ (Duitsland)
  • Channel 4 (Engeland)
  • RTBF (België, Franstalig)
  • Sky Sports (div)

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − twee =