Formule 1 kijken via een gratis livestream

Watch LIVE F1 Grand Prix Emilia-Romagna LIVESTREAM. Kijk dit weekend hier gratis via de live stream naar de Monza Formule 1 Grand Prix Emilia-Romagna 2021.

Het gaat dit weekend een fantastische race worden. Drie weken geleden werden we getrakteerd op een super spannende race bij de Grand Prix van Bahrein waar Lewis Hamilton (Mercedes) met de zege aan de haal ging. Max Verstappen zal in Imola tot op het bot gemotiveerd zijn om dit weekend de race in Italië te gaan winnen.

Weersverwachting

Krijgen we regen? De weersverwachting is dat we vrijdag een droge dag zullen gaan krijgen in Monza bij de eerste twee vrije trainingen. Zaterdagmiddag neemt tijdens de kwalificatie de kans op een flinke bui toe. Voor zondag is de verwachting dat er in de ochtend flink wat regen gaat vallen en dat ook tijdens de race (15.00 uur) het niet geheel droog zal zijn.

Formule 1 Tv-uitzending Nederland

Vrijdag 16 april
11.00 uur: vrije training 1
14.30 uur: vrije training 2
22.30 uur: Formule 1 café

Zaterdag 17 april
11.00 uur: vrije training 3
13.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
14.00 uur: kwalificatie

Zondag 18 april
13.45 uur: voorbeschouwing race
15.00 uur: race

F1 livestreams 2021

Alle Formule 1 races zijn in 2021 niet alleen live te zien via Ziggo Sport, maar ook via een gratis Formule 1 livestream. Alle vrije trainingen, kwalificatie en de race zijn vaak ook online te zien via LIVE TV en Hesgoal.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =