F1 French GP LIVESTREAM (Foto Wikimedia Commons)

Kijk de Formule 1 French GP dit weekend via een gratis livestream

Zin in de Formule 1 dit weekend? Dit weekend kijk je de French GP (Grand Prix van Frankrijk) hier lekker weer voor de 100% gratis via een Formule 1 LIVESTREAM.

French GP LIVESTREAM 1
French GP LIVESTREAM 2

De French GP natuurlijk bij ons bekend als de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk word gereden op Circuit Paul Ricard. Een leuk en snel circuit, waar we wel eens weer een hele mooie Grand Prix voorgeschoteld kunnen krijgen. De gratis F1 livestream vind je hier boven via de FRENCH F1 LIVESTREAM.

French GP LIVESTREAM

Natuurlijk is de F1 French GP via diverse kanalen te zien. In Nederland kijk je vanaf vrijdag naar de vrije trainingen die om 11.30 uur beginnen. De race op zondag is om 15.00 uur. Het complete Formule 1 programma voor de Grand Prix van Frankrijk vind je hier onder.

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training Vrijdag 18 juni 11:30 – 12:30 uur
Tweede vrije training Vrijdag 18 juni 15:00 – 16:00 uur
Derde vrije training Zaterdag 19 juni 12:00 – 13:00 uur
Kwalificatie Zaterdag 19 juni 15:00 – 16:00 uur
Race Zondag 20 juni 15:00 uur

Meer F1 streams

Ook via  Hesgoal en LIVE TV kun je live en gratis Formule 1 kijken. Ook kan je via een VPN verbinding zoals via Surfshark kun je gratis autosport kijken. Formula one livestream vind je ook via TotalSportek en Viprow.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 7 =