Wales – Zwitserland kijken via een EK live stream

Op deze mooie zonnige zaterdagmiddag kan je om 15.00 uur gratis via de EK Voetbal live stream Wales – Zwitserland kijken. De stream is 100% werkend.

Wales – Zwitserland kijken via live stream 1
Wales – Zwitserland kijken via live stream 2
Wales – Zwitserland kijken via live stream 3

De wedstrijd Wales – Zwitserland word vanmiddag gespeelt in Azerbeidzjan. De wedstrijd in Baku begint om 15.00 uur. Wie is de favoriet? Je zou zeggen dat de Zwitsers meer kwaliteit hebben, maar Wales heeft Gareth Bale. Hoe dan ook verwachten we een hele leuke wedstrijd van twee aanvallende voetballanden.

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd Wales – Zwitserland kan je vanmiddag hier zien. Wil je de wedstrijd Wales – Zwitserland kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Zaterdag 12 juni
15.00 uur:
Wales – Zwitserland (Baku)

Woensdag 16 juni:
18.00 uur:
Turkije – Wales (Baku)

21.00 uur:
Italië – Zwitserland (Rome)

Zondag 20 juni
18.00 uur:
Italië – Wales (Rome)
Zwitserland – Turkije (Baku)

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − drie =