Turkije – Italië kijken via een gratis EK voetbal live stream

Het EK Voetbal gaat beginnen. Vanavond staat in Rome de eerste wedstrijd op het programma. Kijk via de EK voetbal live stream Turkije – Italië hier gratis.

Turkije – Italië live stream 1
Turkije – Italië live stream 2

De wedstrijd Turkije – Italië staat vanavond onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie. De 38-jarige Nederlander debuteert op het EK, en mag dus direct de openingswedstrijd fluiten. Op papier zijn de Italianen vanavond de grote favoriet, maar we weten van het Nederlands elftal dat de Turken ook best aardig kunnen voetballen.

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd Turkije – Italië kan je vanavond hier zien. Wil je de wedstrijd Turkije – Italië kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma Groep A

Vrijdag 11 juni
21.00 uur:
Turkije – Italië (Rome)

Zaterdag 12 juni
15.00 uur:
Wales – Zwitserland (Baku)

Woensdag 16 juni:
18.00 uur:
Turkije – Wales (Baku)

21.00 uur:
Italië – Zwitserland (Rome)

Zondag 20 juni
18.00 uur:
Italië – Wales (Rome)
Zwitserland – Turkije (Baku)

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + 17 =