Schotland – Tsjechië kijken via een gratis live stream

Vanmiddag om 15.00 uur kan je hier via de EK Voetbal live stream Schotland – Tsjechië kijken. De voetbal streams bij Gratis Sport Kijken zijn gratis.

Schotland – Tsjechië kijken via live stream 1
Schotland – Tsjechië kijken via live stream 2
Schotland – Tsjechië kijken via live stream 3

De wedstrijd tussen Schotland en Tsjechië in Glasgow kan wel eens een leuke ontmoeting gaan worden. Beide landen lijken niet veel voor elkaar onder te doen. De Schotten speelden onlangs nog tegen het Nederlands elftal en speelden toen een prima wedstrijd met 2-2 als eindresultaat.

Live stream EK Voetbal

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd Schotland en Tsjechië kan je vanmiddag hier zien. Wil je de wedstrijd Schotland – Tsjechië kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Vrijdag 18 juni
18.00 uur:

Kroatië – Tsjechië (Glasgow)

21.00 uur
Engeland – Schotland (Londen)

Donderdag 22 juni
21.00 uur:

Tsjechië – Engeland (Londen)
Kroatië – Schotland (Glasgow)

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − twee =