Gratis online naar Polen – Slowakije kijken

Vanavond begint het EK voetbal voor groep E. Om 18.00 uur kijk je hier gratis via de EK Voetbal live stream Polen – Slowakije.

Polen – Slowakije gratis live stream 1
Polen – Slowakije gratis live stream 2
Polen – Slowakije gratis live stream 3

Polen met spits Lewandowski is vanavond natuurlijk de grote favorieten om dit duel te gaan winnen. Maar Slowakije mag niet onderschat gaan worden want de ploeg kwalificeerde zich wel voor het toernooi en is in staat om het elke tegenstander ontzettend moeilijk te maken.

Live stream Polen – Slowakije

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd Polen – Slowakije kan je vanavond hier zien. Wil je de wedstrijd Polen – Slowakije kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Maandag 14 juni
18.00 uur:
Polen – Slowakije (St.Petersburg)

21.00 uur:
Spanje – Zweden (Sevilla)

Vrijdag 18 juni
15.00 uur:

Zweden – Slowakije (St.Petersburg)

Zaterdag 19 juni
21.00 uur:
Spanje – Polen (Sevilla)

Woensdag 23 juni
18.00 uur:

Slowakije – Spanje (Sevilla)
Zweden – Polen (St.Petersburg)

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 4 =