Gratis Oostenrijk – Noord-Macedonië kijken via een live stream

Zit je er klaar voor want het is aan de ploegen in groep C. Om 18.00 uur kijk je hier via de EK Voetbal live stream Oostenrijk – Noord-Macedonië.

Gratis live stream klik hier
Gratis live stream klik hier

Gratis via een live stream Oostenrijk – Noord-Macedonië kijken via live stream 1
Gratis via een live stream Oostenrijk – Noord-Macedonië kijken via live stream 2
Gratis via een live stream Oostenrijk – Noord-Macedonië kijken via live stream 3

Oostenrijk en Noord-Macedonië komen we in de komende week nog een keer tegen. Want beide ploegen zitten bij het Nederlands elftal en de Oekraïne in Group C. Nederland en Oekraïne spelen vanavond om 21.00 uur hun eerste wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd Oostenrijk en Noord-Macedonië word gespeeld in Boekarest.

Het kan vanavond wel eens een spannende wedstrijd gaan worden tussen deze beide landen die waarschijnlijk weinig voor elkaar onder zullen doen. Noord-Macedonië verraste eerder dit jaar Duitsland door met 1-2 te winnen. Oostenrijk is een ploeg die elke tegenstander een lastige avond kan bezorgen. We zullen gaan zien wie dit duel vanavond naar zijn hand zal gaan zetten.

Live stream Euro 2020

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd Oostenrijk – Noord-Macedonië kan je vanavond hier zien. Wil je de wedstrijd Oostenrijk – Noord-Macedonië kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Zondag 13 juni
18.00 uur:
Oostenrijk – Noord-Macedonië (Boekarest)

21.00 uur:
Nederland – Oekraïne (Amsterdam)

Donderdag 17 juni
15.00 uur:
Oekraïne – Noord-Macedonië (Boekarest)

21.00 uur:
Nederland – Oostenrijk (Amsterdam)

Maandag 21 juni
18.00 uur:
Noord-Macedonië – Nederland (Amsterdam)
Oekraïne – Oostenrijk (Oostenrijk)

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + een =