EK Voetbal live stream Nederland - Oekraïne

Gratis Euro 2020 live stream Nederland – Oekraïne

Eindelijk het gaat beginnen. Kijk hier om 21.00 uur helemaal gratis via de EK Voetbal live stream Nederland – Oekraine. De Euro 2020 live stream is gratis.

Nederland – Oekraïne kijken via Euro 2020 live stream 1
Nederland – Oekraïne kijken via Euro 2020 live stream 2
Nederland – Oekraïne kijken via Euro 2020 live stream 3

De Boer houdt vast aan 5-3-2 systeem

Bondscoach Frank de Boer zal vanavond in de Johan Cruijff Arena stoïcijns blijven vasthouden aan zijn 5-3-2 systeem. Ondanks dat de oefenduels tegen Schotland (2-2) en Georgië (3-0) absoluut niet overtuigend waren blijven staf en spelers achter het tot nu toe zeer bekritiseerde 5-3-2 systeem staan.

De grote vraag is welke elf spelers de Boer het veld in zal gaan sturen. Vermoedelijk zal de bondscoach weinig verrassende wijzigingen gaan toepassen in zijn basiselftal. Dat zou betekenen dat Marten de Roon gewoon weer zal gaan starten als verdedigende middenvelder en dat het spitsenduo zal bestaan uit Memphis Depay en Wout Weghorst. Laten we hopen dat Nederland voor eigen publiek in de Johan Cruijff Arena een goede start kan gaan maken. Oranje zal Oekraïne echt niet moeten onderschatten want de nummer 24 van de wereldranglijst heeft een behoorlijke sterke selectie en maakte in de voorbereiding wel indruk.

Live stream Nederland – Oekraïne

De wedstrijd Nederland – Oekraïne zal vanavond om 21.00 uur live worden uitgezonden op NPO 1. Mocht je nou lekker in de tuin aan het genieten zijn van het mooie weer of aan het werk zijn dan kan je de wedstrijd ook live kijken via een Euro 2020 voetbal live stream. Die gratis streams die door andere websites worden uitgezonden kan je hier vinden via de bovenstaande gratis voetbal streams.

Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Zondag 13 juni
18.00 uur:
Oostenrijk – Noord-Macedonië (Boekarest)

21.00 uur:
Nederland – Oekraïne (Amsterdam)

Donderdag 17 juni
15.00 uur:
Oekraïne – Noord-Macedonië (Boekarest)

21.00 uur:
Nederland – Oostenrijk (Amsterdam)

Maandag 21 juni
18.00 uur:
Noord-Macedonië – Nederland (Amsterdam)
Oekraïne – Oostenrijk (Oostenrijk)

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 10 =