Gratis kijken via een live stream naar Denemarken – Finland

Vanavond om 18.00 uur kan je hier via de EK Voetbal live stream Denemarken – Finland kijken. De 100% goed werkende streams zijn gratis beschikbaar.

Denemarken – Finland kijken via live stream 1
Denemarken  -Finland kijken via live stream 2
Denemarken – Finland kijken via live stream 3

Denemarken is vanavond voor eigen publiek in Kopenhagen absoluut de favoriet voor de overwinning. Toch zal het Finland niet moeten onderschatten, want het verdedigende spelende Finland zal zich absoluut gaan vastbijten in de Denen. Voor Denemarken is vanavond de opdracht om de Finse muur zo snel mogelijk proberen uiteen te spelen.

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd Denemarken – Finland kan je vanavond hier zien. Wil je de wedstrijd Denemarken – Finland kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Zaterdag 12 juni
18.00 uur:
Denemarken – Finland (Kopenhagen)

21.00 uur:
België – Rusland (St.Petersburg)

Woensdag 16 juni
15.00 uur:
Finland – Rusland (St.Petersburg)

Donderdag 17 juni
18.00 uur:
Denemarken – België (Kopenhagen)

Maandag 21 juni
21.00 uur:
Rusland – Denemarken (Kopenhagen)
Finland – België (St.Petersburg)

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × een =