Kijk hier België – Rusland via een Euro 2020 live stream

Zaterdagavond om 21.00 uur kan je hier 100% gratis via de EK Voetbal live stream België – Rusland kijken. Open nu hier gratis de Euro 2020 voetbal stream.

België – Rusland kijken via gratis live stream 1
België – Rusland kijken via gratis live stream 2
België – Rusland kijken via gratis live stream 3

Van de Belgen word verwacht dat ze dit jaar gaan meestrijden om de Europese titel. En dat is ook volkomen logisch want de Belgen zijn de nummer een van de wereldranglijst. Natuurlijk ook Portugal, Frankrijk, Duitsland, Italië en Engeland worden genoemd als mogelijk Europees kampioen dus de concurrentie is groot. Het is vandaag zaak voor de Rode Duivels om goed te starten. De wedstrijd België – Rusland word gespeeld in St.Petersburg.

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd België – Rusland kan je vanavond hier zien. Wil je de wedstrijd België – Rusland kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Zaterdag 12 juni
18.00 uur:
Denemarken – Finland (Kopenhagen)

21.00 uur:
België – Rusland (St.Petersburg)

Woensdag 16 juni
15.00 uur:
Finland – Rusland (St.Petersburg)

Donderdag 17 juni
18.00 uur:
Denemarken – België (Kopenhagen)

Maandag 21 juni
21.00 uur:
Rusland – Denemarken (Kopenhagen)
Finland – België (St.Petersburg)

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × een =