EK langebaan Boedapest 2021 live stream

Hoe kan ik deze week gratis naar het EK langebaan zwemmen kijken via een gratis live stream. Kijk de series en finales live en gratis via Gratis Sport Kijken.

EK zwemmen live kijken? Klik hier en open de live stream

NU DIRECT LIVE: EK Zwemmen livestreams

TV en live stream

Het EK langebaan zwemmen vind plaats van maandag 17 mei tot en met zondag 23 mei. In de ochtend om 10.00 uur zijn de series en de halve finale en de finale zijn om 18.00 uur. Beiden zijn ook online te zien. Kijk dus hier een week lang gratis online naar het EK langebaan zwemmen in Boedapest.

Via Gratis Sport Kijken vind je altijd handige linkjes om online naar topsport te kijken. Niet alleen het zwemmen maar ook vele andere sporten kan je deze week weer gratis online kijken. Zo kan je de komende week hier ook gratis voetbal livestreams vinden van de play-offs en kan je live online naar onder meer de Giro d’Italia en de Formule 1 kijken via een stream.

Streams gratis

De streams en linkjes die je vind op onze website zijn gratis. Toch zend Gratis Sport Kijken de evenementen zelf niet live uit. We gebruiken linkjes van andere websites die het live uitzenden. Dat scheelt u een hoop zoeken, want met 1 of 2 klikken op de muis kijk je gewoon via onze website topsport gratis.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − veertien =