Nederland – Servië livestream

De Nederlandse handbalsters beginnen zaterdag om 20.30 uur aan het EK handbal van 2020. Via de livestream kijk je hier naar Nederland  -Servië.

De wedstrijd zou vrijdagavond al gespeeld worden, maar werd met 1 dag uitgesteld wegens twee positieve coronatesten in het Servische kamp. Als bij de testen van zaterdag er geen positieve gevallen gemeld zullen worden dan zullen beide teams om 20.30 uur gaan beginnen aan hun EK Handbal van 2020.
Het EK van 2020 zal dit jaar plaatsvinden in Denemarken. Nederland wat vorig jaar in Japan de wereldtitel veroverde hoort bij de topfavorieten voor de Europese titel. Wil je weten hoe het programma er uit ziet voor het EK Handbal van 2020 in Denemarken KLIK DAN HIER. Hier vind je alle tijden van alle wedstrijden die gespeeld worden tijdens dit EK.

Livestream
De wedstrijd Nederland – Servië kun je vanavond vanaf 20.30 uur kijken via livestream 1, livestream 2 en livestream 3.

De wedstrijden worden niet alleen op de televisie maar ook online uitgezonden door diverse websites. Zodra de livestreams bekend zijn vind je die hier op deze pagina en kijk je hier live en gratis naar het EK handbal in Denemarken.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 2 =