Formule 1 Bahrein 2020 livestream

Wil je dit weekend niks missen van de Bahrein Formule 1 Grand Prix 2020 kijk dan via onze website via de livestream gratis naar de F1 dit weekend. Max Verstappen vertrekt vanmiddag in Bahrein vanaf P3.

Gratis live stream klik hier
Gratis live stream klik hier
Via Gratis Sport Kijken kun je het hele weekend live Formule 1 kijken. Het Formule 1 raceweekend in Bahrein word door diverse kanalen online uitgezonden. Op televisie zal dit zijn via Ziggo Sport en RTL. Maar ook online zijn er veel gratis mogelijkheden om via een livestream naar de Bahrein Formule 1 Grand Prix 2020 te kijken.

Via onderstaande overzicht vind je zeer handige linkjes waardoor je het hele weekend alles live kunt kijken.
Formule 1 Grand Prix Bahrein livestream 2020
Formule 1 Grand Prix Bahrein livestream 2020

Formule 1 Livestream

Alle Formule 1 races worden live uitgezonden door de sportzender Ziggo Sport. Mocht je geen abonnement hebben dan is het mogelijk om alle vrije trainingen, kwalificaties en de race op zondag te kijken via Sport in Nederland en via Sportlive24. Maar ook via Hesgoal en LIVE TV kun je live en gratis Formule 1 kijken. Ook kan je via een VPN verbinding zoals via Surfshark kun je gratis autosport kijken. Formula one livestream vind je ook via TotalSportek en Viprow.

De linkjes die wij via gratissportkijken.nl delen zijn van andere websites die gratis sport uitzenden. Wij proberen zorgvuldig de beste links uit te zoeken waar u op een meest simpele manier gratis online sport kunt kijken. Ook de Formule 1 races worden door externe websites uitgezonden. Het kijken naar een gratis sport livestream is dan ook op eigen risico. Wij van gratissportkijken.nl zijn niet aansprakelijk bij schade.

Programma F1 Grand Prix Bahrein

27-november | 12:00 – 14:00 Eerste vrije training
27-november | 16:00 – 18:00 Tweede vrije training
28-november | 13:00 – 15:00 Derde vrije training
28-november | 16:00 – 18:00 Kwalificatie
29-november | 16:10 – 18:10 Race

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + vijftien =