Ajax – FC Groningen live kijken

Vanmiddag lekker voetbal kijken? Kijk dan Ajax – FC Groningen om 12.15 uur via de Eredivisie live stream. De wedstrijd kijk je hier dan helemaal gratis.

Gratis live stream klik hier
Gratis live stream klik hier

Hoe kijk ik gratis?

Dat is heel simpel! Je checkt nu deze gratis voetbal livestream link en dan kijk je voor de 100% helemaal gratis naar de wedstrijd. De streams worden aangeboden door andere websites dus Gratis Sport Kijken en Sport in Nederland zenden de wedstrijden zelf niet live uit.

Ajax kan zondagmiddag goede zaken doen in de strijd om het kampioenschap. De Amsterdammers hebben zes punten voorsprong op PSV, maar ook nog een inhaalwedstrijd tegoed in eigen stadion tegen FC Utrecht. FC Groningen staat zesde, doet het prima en won eerder dit seizoen met 1-0 van Ajax.

Toch is FC Groningen best gehavend dus Ajax moet gewoon in eigen stadion winnen van de Noorderlingen. Toch verspellen wij dat de ploeg van Erik ten Hag niet zomaar over Groningen heen zal gaan walsen. Wij wensen je veel plezier met het gratis kijken van Ajax – FC Groningen.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + 18 =